JURNALUL UNUI INFIDEL PDF

Jurnalul unui infidel. Carte si blog. Jurnalul unui Infidel. “Ca sa gasesti iubirea adevarata trebuie mai intai sa te saturi de iubirile mediocre” – P. Coelho. Jurnalul unui infidel. Carte si blog. Jurnalul unui Infidel. “Ca sa gasesti iubirea adevarata trebuie mai intai sa te saturi de iubirile mediocre”-P. Coelho. Check out Jurnalul unui infidel Facebook statistics like the number of fans, engagement rate and fan distribution by country.

Author: Moogucage Kagar
Country: Brazil
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 14 October 2015
Pages: 337
PDF File Size: 7.5 Mb
ePub File Size: 1.23 Mb
ISBN: 934-2-66269-550-7
Downloads: 46694
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Darr

Iubirea de tip wireless

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Want to Read saving…. Want to Read Currently Reading Read.

Refresh and try again. Open Preview See a Problem?

Thanks for telling us about the problem. Return to Book Page. Jurnalul Unui Infidel by Alexander Green. Care m-au ajutat sa-mi descopar slabiciunile si virtutile,sa-mi inteleg emotiile,sa-mi depasesc timiditatea si sa-mi pun in valoare calitatile.

Vias de tren en Frankfurt – Jurnalul unui Infidel

Care m-au determinat sa ma intreb daca sunt doar jrnalul barbat cond “Jurnalul unui infidel” este cartea in care veti gasi 40 de povesti ale unora dintre cele mai importante experiente alaturi de femeile care au insemnat ceva pentru mine. Care m-au infodel sa ma intreb daca sunt doar un barbat condamnat la infidelitate sau un barbat care a tranzitat cu usurinta prin viata jurnlaul femeia. Cautand-o pe cea pe care o voi iubi atat de mult incat fidelitatea sa mi se para o stare de normalitate absouluta.

  BTEC NATIONAL ENGINEERING MIKE TOOLEY PDF

Cautand-o pe cea pe care nu voi reusi niciodata s-o cunosc indeajuns pentru a dori sa trec la o alta femeie. Paperbackpages. To see what your friends thought of this book, please sign up.

To ask other readers questions about Jurnalul Unui Infidelplease sign up. Be the first to ask infiddl question about Jurnalul Unui Infidel. Lists with This Book. This book is not yet featured on Listopia. Vreau sa spun doar ca viata este un cumul de alegeri. Alegeri pe care eu le vad de doua feluri.

Alegeri care le facem rational si alegeri pe care le facem emotional. Alegerile amestecate sunt un semn de slabiciune. Vestea trista este ca noi trebuie sa facem aceste alegeri. Si trebuie sa ne asumam consecintele.

Uneori,aceste alegeri ne schimba fundamental viata. Alteori,nici macar nu stim ca alegerea pe care am facut-o candva,ne determina viata de acum! Am ales rapid,fara sa ne gand Vreau sa spun doar ca viata este un cumul de alegeri.

Am jyrnalul rapid,fara sa ne gandim ce influente poate avea in viitor decizia noastra.

Jurnalul Unui Infidel by Alexander Green

Cand faci o alegere,fii pregatit pentru consecintele neasteptate si ireversibile. Mai ales cand vine vorba de oameni. Cineva,imi spunea odata,ca cei mai fericit oameni sunt cei care la finalul vietii,nu-si pun intrebarea Cum ar fi fost,daca Sunt cei care au facut alegerile potrivite? Sunt uhui cei care au facut alegerile pentru ei. Si si-au asumat asta.

  AGUACATES JUAN LORENZO VICENS PDF

Fara sa le pese ca vor fi judecati de cei din jur. Nimeni nu traieste in locul tau,nimeni nu-ti cunoaste starile,emotiile,trairile. Sa nu alegi pentru altii. Fa-ti propriile alegeri,dar fii pregatit sa traiesti cu asta. Iti trebuie curaj pentru a aface acest lucru. Inlatura obstacolele,netezeste calea si aduce oportunitati suplimentare,odata ce curajul este demonstrat.

Asa ca,inainte de a judeca alegerea pe care o face un om intro situatie ca cea de mai sus,intrebati-va daca voi aveti curajul de a alege.

Nadia Zx rated it really liked it Jan 02, Ana Maria marked it as to-read Dec 11, Daia Irina marked it as to-read Nov 04, Horatiu marked it as to-read Sep 22, Cristina added it Dec 10, Adina Alexandrescu added it Dec 14, There are no discussion topics on this book yet.

Trivia About Jurnalul Unui Inf No trivia or quizzes yet. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.